Dostihy vo futbale vo formule 1

Čo dostanete, keď zmiešate dostihy s Formou 1?

Nová súťaž o ploché preteky s názvom “Séria” uvidí 12 značkových tímov – každý s jedným trénerom, štyrmi žokejmi a 30 koňmi – súťažia proti sebe na niektorých z najznámejších dostihových závodov Veľkej Británie z roku 2019.

Rovnako ako Red Bull vo F1 a Team Sky pri jazde na bicykli, tímy budú vlastnené významnými medzinárodnými značkami.

Všetkých 48 pretekov na ôsmich stretnutiach bude mať k dispozícii priaznivcov prémií vo výške aspoň 100 000 GBP (138 000 USD), ktoré budú rozdelené medzi stálych zamestnancov, majiteľov, školiteľov alebo žokejov.

“Je to fantastická šanca na preteky, aby viedli cestu k zmene toho, ako ľudia sledujú šport, a to ako naživo, tak z hľadiska interakcie s obsahom,” povedal Jeremy Wray, výkonný riaditeľ šampionátu Horse Racing (CHR). concept.

Twenty20 kriket, vzorec E

Organizátori dúfajú, že nový formát “turbo zvýši publikum, výhru a mieru rastu participácie” športu, podobne ako formát Twenty20 pomohol kriketu.

Stránka CHR tiež uvádza, že dúfa, že séria “ukáže čisté vzrušenie športu”, ako aj oddelenie od hazardných hier.

Cieľom je tiež prilákať viac príležitostných fanúšikov a odmietať myšlienku, že “znalosť znalcov je predpokladom na to, aby sa táto akcia mohla riadiť”.

Hazardné hry – alebo “mať punt” v britskom jazyku – je základom života v Spojenom kráľovstve, najmä v dňoch veľkých dostihov.

Preteky sú pre britskú ekonomiku mimoriadne dôležité. Po futbale je podľa správy agentúry Deloitte za rok 2013 najlepší šport v Spojenom kráľovstve s celkovým hospodárskym dopadom 3,45 miliárd libier (4,76 milióna dolárov).

“Nový prístup”

“Jeremy a jeho tím prinášajú skutočne ďalekosiahlejší prístup k ponuke, ktorú podniknú na to, aby sa značky zapojili,” povedal Simon Bazalgette, výkonný riaditeľ klubu Jockey Club, ktorý prevádzkuje 15 závodov v Británii.

Jockey Club, ktorý sa venuje akciám vrátane The Investec Derby, Randox Health Grand National a The Cheltenham Festival, pomohol CHR rozvíjať svoj koncept.

Jeremy Gosden, dvojnásobný tréner šampiónov, tiež dal svoju váhu za novú sériu a nazval koncept “najkreatívnejšia a pozitívnejšia príležitosť sponzorstva, ktorú som videl.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *